دانش سرا - دانلود فایل های دانشگاهی

دانلود جزوات کلاسی – کتابهای دانشگاهی – پایان نامه- دست نوشته های کلاسی – پروژه – نمونه سوالات طول ترم اساتید – حل المسائل – مقاله – گزارش کارآموزی

دانش سرا - دانلود فایل های دانشگاهی

دانلود جزوات کلاسی – کتابهای دانشگاهی – پایان نامه- دست نوشته های کلاسی – پروژه – نمونه سوالات طول ترم اساتید – حل المسائل – مقاله – گزارش کارآموزی

جزوه کامل میکروبیولوژی عمومی – جاونز

جزوه کامل میکروبیولوژی عمومی – جاونز

به تعداد 64 صفحه pdf

بسیار جامع و با کیفیت بالا

 

ویژگیهای فراگیر تمام موجودات زنده

انواع سلول ها

ابعاد سلول های زنده

تقسیم بندیهای موجودات زنده

سلسله یو کار یوتیک(پروتیستا)

معنای میکروبیولوژی

طبقه بندی موجودات

روش اسم گذاری گونههای زیستی

نکاتی در یصوص اسم میکربها

طبقه بندی گونه ها

اسم گذاری ویروسها

ویژگیهایمشترک سایتاری سلولهای باکتری

تفاوت سایتار دیواره انواع باکتریها

یصوصیات اوباکترها

شکل باکتری ها

انواع اوباکتریها

انواع یوباکتر ها بر اساس پاسخ به آزمایش رنگ آمیزی گرم

انواع اوباکتری ها بر اساس توانایی فتوسنتز

Actinomycetes

Archaebacteria

انواع تولید مثل میکروارگانیسم ها

شرایط رشد و تکثیر باکتری ها

باکتری ها از نظر نیاز به اکسیژن

Aerobic and anaerobic bacteria can be identified by growing them
in liquid culture:

نیازهای غذایی

اندازه گیری جرم باکتریها در کشت مایع باکتریها

هنگامی که باکتری ها در یک سیستم بسته رشد کنند، جمعیت سلول ها تقریباً همیشه این پویایی رشد را نشان می دهد

موتاسیون باکتریایی Microbial Genetics

موتاسیون

موتاسیونها به دو روش زیر اتفاق می افتند

طبقه بندی موتاسیونها

انواع موتاسیونهای نقطه ای

طبقه بندی موتاسیونها پس از رخ دادن

انتقال اطلاعات ژنتیکی در باکتریها

باکتریوفاژ چیست

ترانسداکشن عمومی

ترانسداکشن اختصاصی

تشکیل Hfr strains

آشنایی با وسایل آزمایشگاهی

انواع محیط و روش کشت

چگونگی تهیه محیط کشت و روش اندازه گیری مقدار محیط

تقسیم بندی محیط کشت از لحاظ ظاهری

تقسیم بندی محیط کشت ها از لحاظ ترکیبات

روش کشت باکتری در محیط کشت مایع

روش کشت باکتری در محیط جامد

سترون کردن وضدعفونی

روشهای سترون کردن

روشهای فیریکی استریل

روش های شیمیایی استریل

طبقه بندی مواد ضد عفونی کننده

آنتی بیوتیک ها

اثر عوامل فیزیکی و شیمیایی بر باکتری

ویژگیهای یک آنتی بیوتیک یوب

گروههای آنتی بیوتیکها

آزمایش تعیین حساسیت به آنتی بیوتیکها

گروه های اصلی آنتی بیوتیک

آنتی بیوتیک های موثر بر دیواره سلولی

بتالاکتام

Penicillins پنی سیلین ها

سفالوسپورین

گلیکوپپتیدها

انواع آنتی بیوتیک های مهار کننده سنتز پروتئین

آنتی بیوتیکهای متصل شونده به زیرواحد 30S ریبوزومی

آنتی بیوتیکهای متصل شونده به زیر واحد 50S ریبوزومی

مهارکننده های سنتز و عملکرد نوکلئیک اسید

مهارکننده های سنتز و عملکرد RNA

مهارکننده های سنتز و فعالیت DNA

ایمنی

انواع روابط موجود بین میکرو ارگانیسمها وانسان

عوامل مؤثردربیماریزایی میکروبها

عوامل مؤثر در بقاو بیماریزایی میکروبی

ویژگیهایی اگزوتوکسین ها

ویژگیهایی اندوتوکسین ها به شرح ذیل می باشد

مقاومت میزبان در برابر میکروبها

سیستم ایمنی طبیعی و سیستم ایمنی اکتسابی

لنفوسیت ها

پادتن ها

سایتمان ایمونوگلوبین ها

مکانیسم عمل پادتن ها

ایمنی سلولار
اپیدمی (شیوع ، همه گیری )بیماریهای میکروبی

بهترین روش پیشگیری از همه گیری بیماری

جزوه کامل میکروبیولوژی عمومی – جاونز

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد